• ICT-Talents

Consultant in de kijker : Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents.

Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse.

Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.Nu mijn opdracht bij Proximus bijna ten einde loopt en ik een goed gevuld rugzakje heb aan kennis en ervaringen als developer en analist, kijk ik volop uit naar mijn volgende opdracht. Deze keer als functioneel analist!Als ik niet aan het werken ben, kan je me vinden in de boulderzaal of iets dichter bij de grond aan het joggen rond Lier. Als je me daar niet kan vinden, ben ik waarschijnlijk op uitstap of op reis met vrienden en familie.


0 keer bekeken
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

2017 - ICT Talents - Member of House of Talents