• ICT-Talents

Consultant in de kijker : Bart Olefs


Mijn broers hebben me de naam Bart gegeven en van mijn vader heb ik de naam Olefs geërfd. Als dank heb ik hen 42 jaar geleden ettelijke slapeloze nachten bezorgd. Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Zit ik niet achter een pc of ben ik geen gebruikers aan het overtuigen dat het leven meer is dan werk, na alweer een gecrashte pc of applicatie, dan is de kans groot dat ik kilometers en hoogtemeters aan het malen ben op een koersfiets, mountainbike of Zwift.

Verder lust ik ook wel eens een biertje, gin-tonic of flesje champagne die ik tweejaarlijks met vrienden zelf bij verschillende champagneboeren in Frankrijk ga proeven en kopen.

0 keer bekeken
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

2017 - ICT Talents - Member of House of Talents